WordPress Haber Teması

Merhaba, bu makaleye denk geldiyseniz büyük ihtimalle ya haber sitesi kuracaksınızdır, yada haber sitenizi kurmuş ve sitenize güzel bir tema arayışına girmişsinizdir. Bu süreçler genelde yorucu geçen süreçler olur. Bizlerde arayışınıza ışık tutacak bir haber portal temasını birlikte inceleyeceğiz.

Bu EsenKadın teması olacak. İsmi her ne kadar kadın temasını andırsa da aslında o kapsamlı bir wordpress haber temasıdır. Bir haber temasından beklenen neredeyse tüm özellikleri bünyesinde barındırır ve tasarımı ve kullanışlılığı ile gerçek bir kullanıcı dostudur.

EsenKadın haber temasında 6 adet manşet, sürmanşetler, çeşitli özelliklere sahip haber listeleme modülleri, kapsamlı yazarları listeleme ve yazara ait köşe yazısı için köşe yazısı şablonu, üye kayıt ile giriş formu, 2 farklı foto galeri şablonu, single video şablonu, sınırsız denecek reklam alanları gibi birçok özelliği içinde barındırır.

EsenKadın wordpress haber temasının ingilizce dil çevirisi desteğide mevcut, dilerseniz bu temayı tamamen ingilizce kullanabiliyorsunuz.

Hadi vakit kaybetmeden haber teması‘nı incelemeye başlayalım.

Tema modüler/bileşen sistemli bir tema olduğu için tek tema üzerinden istediğimiz varyasyonda ana sayfa ve iç sayfalar yapabiliyoruz. Ana sayfa ve sidebar/sağ yan kısım 300px lik alana istediğimiz kadar bileşen ekleyebiliyoruz. Bu sayede istediğimiz kadar reklam alanı ve kendimize özel bileşenler ekleyebiliyoruz.

Bu açıdan baktığımızda sizler için fikir edinmeniz açısından hazırlanmış 6 adet demo var. Gördüğünüz her demo tek tema üzerinden modülleri yer değiştirerek ve farklı bileşenler kullanarak farklı görünümler elde edildi. Yine her demodaki renkler panelden ayarlanabilir olduğundan her sektöre uygun renkler kullanmak mümkün.

EsenKadın Demolarını İnceleyelim

Özellikle İlk sıraya koyduğumuz demo örnek haber içerikleri ile donatıldığından olarak kullanımına ilişkin sizlere fikirler sunacaktır. Diğer görünümlerde birer içeriği ile oluştuğunda farklı görünümlü haber site tasarımları mümkündür.

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-4/

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-3/

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-2/

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-1/

Ana Sayfa -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-English/

 

Haber teması tamamen bileşen sistem olduğundan burada hazırlanan 6 adet demo görünümden daha fazla farklı görünümlü haber siteleri oluşturmakta mümkündür. Çok sade bir blog sitesinden tutun, aşağı indikçe bitmeyen çok kapsamlı bir haber sitesini bu modüler sistem sayesinde kurmanız mümkündür.

 

Haber temasına ait diğer iç sayfalar:

Haber Detayı -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/ihracatcilarin-rusya-pazarindan-beklentisi-buyuk-h102.html

Köşe Yazarlarını Listeleme -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/yazarlarimiz

Köşe Yazısı Detayı -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/fransada-sol-gazze-icin-sokaga-iniyor-h182.html

Video Şablon Detayı -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/ben-yoruldum-hayat-gelme-ustume-h146.html

Foto Galeri Şablon 1 -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/o-hayat-benim-en-guzel-bolum-fotograflari-h134.html/7930324-1029×586

Foto Galeri Şablon 2 -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/birbirinden-guzel-araba-modelleri-h121.html/car-race-438467_960_720

Kategori Sayfası -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/politika

Foto Galeri Kategori Sayfası -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/foto-galeri

Video Galeri Kategori Sayfası -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/video-galeri

Özel Künye Sayfası Şablonu -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/kunye

İletişim Sayası ve Formu -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/iletisim

Üye Kayıt Ol Sayfası -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/uye-ol

Üye Giriş Sayfası -> http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/uye-giris

 

EsenKadın WordPress Haber Teması Yönetim Paneli Ekran Görüntüleri

 

Görseller büyük olduğundan tıkladığınızda tam olarak ekranınıza sığmayabilir, o açıdan görsellerin direkt linklerini verelim dilerseniz tıklayıp daha büyütüp görebilirsiniz. Görsellerde aralarda siyah yatay çizgi var nedeni ise ekran görüntüsü alırken oluştu dikkate almayınız 🙂

Bileşen/Modüllerin Ayarlandığı Sayfanın Görünümü

Bu wordpress haber temasını aldığınızda yanında kapsamlı bir mobil tema eklentisi olan EsenMobile mobil temasını ücretsiz olarak alıyorsunuz. Mobil temanın nasıl görüldüğünü incelemek için http://demo.cizoglubilisim.com/EsenKadin-5/ bu demo adrese telefonunuzdan bakınız.

Mobil temadanda kısaca bahsedecek olursak, oldukça kullanışlı ve detaylı haber listeleme tasarımları olan bir tema. En çarpıcı özelliklerinden biride reklam alanları ve sistemleri. Oldukça fazla sayıda reklam alanı buluyor. Fark yaratan birkaç reklam sistemini söyleyecek olursak;

  • Footer fixed reklam sistemi (alta yapışık sayfa ile kayan sistem)
  • Açılışta 10 saniye geri sayıp kapanan reklam sistemi
  • Ana sayfada sınırsız, yazı içinde 5, kategori sayfalarında 3 ve istendiği taktirde daha fazla reklam alanı açılması.

Mobil temada bir diğer önemli artı ise, modüler bir ana sayfa sistemine sahip olduğundan dolu dolu bir mobil ana sayfa hazırlanabiliyor. Farklı mobil ana sayfa tasarımlarını aşağıdaki mobil temanın tanıtım sayfasındaki demoları inceleyerek görebilirsiniz. Yine mobile özel bileşenler sayesinde çeşitli tasarım ve renklerde dizaynlar yapılabiliyor.

Ayrıca mobil temanın ayrı satılıyor olması nedeniyle detaylı tanıtımının olduğu sayfayıda inceleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.  İlgili link -> http://cizoglubilisim.com/esenmobile

Not: EsenMobile 75tl fiyatı ile ayrı satılan bir eklenti olsada EsenKadın haber temasını alanlara ücretsiz olarak teslim ediliyor.

 

Özetle, eğer haber sitesi kurmayı düşünüyorsanız EsenKadın wordpress haber teması ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapsamlı ve özellikli bir haber teması.

 

Satın alma süreci nasıl işliyor ?

Öncelikle cızoğlu bilişime üye olmanız gerekiyor, ilgili link -> Cızoğlu Bilişime üye olmak için tıklayınız

Cızoğlu bilişime üye girişi yaptıktan sonra esenkadın satış sayfasını henüz tam detaylı incelemediyseniz buradan inceleyebilirsiniz -> EsenKadın Wp Haber Teması Daha sonra sipariş ver butonuna tıklayarak sipariş veriyorsunuz. ilgili link-> EsenKadın Teması Sipariş Ver

Siparişinizden sonra ödemenizi satış sayfasındaki rakam üzerinden yapıyorsunuz. Ödeme için banka hesap bilgilerimizin olduğu link -> Banka Hesap Bilgilerimiz

Ödemenizi tamamladıktan sonra kurulum için sizden istediğimiz bazı bilgileri bize iletmeniz gerekiyor.

Kurulumun ücretsiz olması nedeniyle, kurulumun neleri kapsadığına bir göz atalım.

  • WordPress Kurulumu (kurulumunu yapmamışsanız ücretsiz kuruyoruz)
  • EsenKadın, EsenMobile, Google Etiket Botu kurulumlarının yapılması
  • Talebinize göre örnek demo içerikli yada boş olarak temaların kurulup ayarlanması
  • Size sadece içerik girecek noktaya getirip anahtar teslim yapıyoruz.
  • Eğer siteniz mevcut eski bir site ise, profesyonel bir şekilde eski temanızdan yeni temamıza geçişinizi yapıyoruz. Bu geçişte analytcs kodlarınız, adsense kodlarınız, ekstra bileşenleriniz ve footer yazılarınız vb herşeyiniz ile sorunsuz bir şekilde temamıza geçişinizi tamamlıyoruz.

Kurulumda İstediğimiz Bilgiler ?

  • Wp kurulmamışsa cpanel/plesk/direcktadmin/webouzo yada hosting panel giriş bilgileri
  • Wp kurulmuşsa admin kullanıcı adı ve şifresi
  • FTP bilgileri
  • Beğenilen demo numarası (EsenKadın satış sayfasında demo numaraları belirtiliyor)
  • Örnek içerikli olsun yada boş olarak kurulsun bilgisi

Bu bilgileri cızoğlu bilişime üye girişi yapıtıktan sonra yeni destek talebi ile göndermeniz gerekiyor, ilgili link ->Yeni Destek Talebi Oluştur

Bilgiler bize ulaştıktan itibaren aynı gün içerisinde (bu ortalama 2-4 saat) kurulumunuzu yapıp teslim ediyoruz.

Satış öncesi sorularınız için lütfen iletişime geçiniz -> İletişim İçin Tıklayınız

 

Bir başka tema tanıtımında görüşmek üzere 🙂

You may also like...

Bir cevap yazın